Mozart íze – a Reber marcipán és csokoládé harmóniája
A Reber név több mint 150 éve egyet jelent a klasszikus bajor cukrászmesterséggel és a tökéletes marcipánnal. A cég története 1865-ben kezdődött a németországi Bad Reichenhall városában, ahol Paul Reber cukrászmester megalkotta első marcipános csokoládé különlegességeit. A hagyomány azóta is él: minden egyes Reber Mozart-bonbon a kézműves precizitás és a kifinomult ízlés találkozása.
A Mozart-golyók világhírűek: finom pisztáciás marcipán, nugát és praliné rétegek tökéletes harmóniában, lágy tej- vagy étcsokoládéba mártva. Az ízvilág klasszikus, mégis meglepően friss – a marcipán természetes édessége és a csokoládé mély aromája különleges egyensúlyt alkot.
A Reber nemcsak édesség, hanem egy darabka zenei és gasztronómiai történelem. A díszdobozok és ajándékcsomagok a bécsi eleganciát idézik, és tökéletes választást jelentenek minden alkalomra, amikor valódi értéket szeretnénk ajándékozni. Egy Reber bonbon mellé jól illik egy csésze feketekávé, desszertbor vagy pezsgő – hogy az élmény teljes legyen.
Várjuk szeretettel a Budagyöngye bevásárlóközpont megújult, dupla alapterületű üzletében, valamint a Pozsonyi úti boltunkban, ahol a minőség és az elegancia minden falatban érezhető.
