Mozart íze – a Reber marcipán és csokoládé harmóniája

A Reber név több mint 150 éve egyet jelent a klasszikus bajor cukrászmesterséggel és a tökéletes marcipánnal. A cég története 1865-ben kezdődött a németországi Bad Reichenhall városában, ahol Paul Reber cukrászmester megalkotta első marcipános csokoládé különlegességeit. A hagyomány azóta is él: minden egyes Reber Mozart-bonbon a kézműves precizitás és a kifinomult ízlés találkozása.

A Mozart-golyók világhírűek: finom pisztáciás marcipán, nugát és praliné rétegek tökéletes harmóniában, lágy tej- vagy étcsokoládéba mártva. Az ízvilág klasszikus, mégis meglepően friss – a marcipán természetes édessége és a csokoládé mély aromája különleges egyensúlyt alkot.

A Reber nemcsak édesség, hanem egy darabka zenei és gasztronómiai történelem. A díszdobozok és ajándékcsomagok a bécsi eleganciát idézik, és tökéletes választást jelentenek minden alkalomra, amikor valódi értéket szeretnénk ajándékozni. Egy Reber bonbon mellé jól illik egy csésze feketekávé, desszertbor vagy pezsgő – hogy az élmény teljes legyen.

Várjuk szeretettel a Budagyöngye bevásárlóközpont megújult, dupla alapterületű üzletében, valamint a Pozsonyi úti boltunkban, ahol a minőség és az elegancia minden falatban érezhető.

 

IMG-1e3b6eada78dc02614059b00dd9355d9-V.jpg

Térjen be hozzánk!

Navigáljon bármelyik üzletünkbe egy egyszerű kattintással! Használja az alábbi térképet válasszon üzletet, és máris navigálhat.

Kérdése van? Segítünk!

Bármi kérdése van, fordujon bizalommal hozzánk, és segítünk!

captcha